Jukka Voutilainen - 0447203033 info@uudenmaanasbestipurku.fi

PALVELUMME

PALVELUMME

Asbestityöt

Asbestikartoitus

Asbestikartoitus raportista selviää tiedot asbestia sisältävistä rakenteista, kuin myös materiaaleista, jotka eivät sisällä asbestia. 

Krokidoliitti eli sininen asbesti sekä amosiitti eli ruskea asbesti ovat asbestilaaduista terveydelle haitallisimpia asbestilaatuja.

Asbestia on käytetty Suomessa rakentamisessa vuosina 1922–1992. 

Asbestipurkua

Asbestipurku

Asbestin purkuremonttia ei saa tehdä itse ilman lupia. Suomessa pääsääntöisesti 1920-1990-luvuilla käytetty rakennusmateriaali lämmön- ja sähköneristeenä. Asbesti on erittäin vaarallinen rakennusmateriaali, sen syöpää aiheuttavien ominaisuuksien takia. Tästä johtuen, työ tulee ehdottomasti luovuttaa ammattilaisesten käsiin.

Haitta-ainepurku

Haitta-ainepurku

Haitta-ainekartoituksessa kartoitetaan, missä rakennuksen rakennusosissa sekä teknisissä järjestelmissä voi olla terveydelle haitallisia aineita sisältäviä rakennusmateriaaleja.

Rakennusten rakentamisessa ja korjaamisessa on käytetty aikojen saatossa paljon erilaisia aineita, jotka on myöhemmin todettu haitalliseiksi ihmisten terveydelle.

 

YHTEISTYÖSSÄ

Sanerakennus Oy

 

Yli 10 vuoden kokemuksella tarjoamme laadukkaita ja luotettavia palveluita pääkaupunkiseudun alueella toimiville taloyhtiöille, vakuutusyhtiöille sekä insinööri-, suunnittelu- ja isännöintitoimistoille.
– Kattavat linjasaneerauspalvelut,
– Laadukkaat märkätilojen remonttipalvelut,
– Tarjoamme ammattitaitoisia putkiasennustöitä

Uudenmaan Timanttiporaus Oy

Uudenmaan Timanttiporaus Oy toteuttaa laadukkaat timanttityöpalvelut yrityksille ja yksityisille Uudenmaan sekä Päijät-Hämeen alueella.

Kun etsit nopeaa ja luotettavaa tekijää timanttitöille, ota yhteyttä meihin ja kerro timanttiporaustarpeistasi tarkemmin. Saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen laadukkaalle toteutukselle!

Ota Yhteyttä

14 + 7 =

Rattitie 24, 00770 Helsinki

Jukka Voutilainen 0447203033

info@uudenmaanasbestipurku.fi